Cardul de sănătate electronic, pe scurt

ŞTIAŢI CĂ prin acceptarea cardului de sănătate, posesorul devine automat donator de organe?

DE CE NOUL CARD DE SĂNĂTATE ESTE ILEGAL

Acest card, şi sistemul care îl foloseşte, consideră trupul uman drept simplu obiect în posesia altcuiva decât a persoanei însăşi, concept ilegal şi inuman. Nici sclavia antichităţii nu considera trupul sclavului ca nefiind în posesia persoanei sclavului. Dacă un om este numit obiect, i s-au încălcat drepturile garantate de Legislaţia universală. Dacă un om se consideră pe sine obiect, el de bunăvoie s-a lepădat de condiţia sa umană şi un om cu asemenea concepţie nu mai poate fi numit creştin.

Orice computer sau persoană de pe glob, de orice intenţie, caracter, grad de inteligenţă, moralitate sau credinţă, va avea acces la tot ce ţine de sănătatea dumneavoastră (istoricul bolilor, compoziţia sângelui, medicaţia, alergiile, operaţiile) oricine, cu excepţia dumneavoastră, care nu veţi avea acces la propriul dosar medical. Această situaţie v-ar transforma în jucăria oricui şi a tuturor, fără a vă putea apăra, orice informaţie de pe card putând fi modificată de oricine, oricând.

Un asemenea card NU vă va uşura cu nimic calitatea serviciilor medicale, întrucât şi fără card medicul dumneavoastră vă poate accesa dosarul electronic, însă în mod privat şi constituţional. Prin faptul că datele de pe card sunt accesibile oricui şi modificabile de oricine, ele devin astfel complet lipsite de credibilitate şi nefolositoare atât medicului cât şi dumneavoastră, în schimb foarte folositoare crimei organizate.

CE FACE NOUL CARD DE SĂNĂTATE ELECTRONIC:

-Încalcă Drepturile Omului, Carta UE (art. 7, 8 şi 10) şi Constituţia României ( art. 23, 25, 26, 27, 29 şi 31)
-Desfiinţează validitatea actului medical prin relativizarea datelor biologic
-Prin riscul de infracţionalitate pune în pericol sănătatea şi viaţa omului, lipsindu-l de orice apărare
-Dezumanizează pe posesor, care, dacă face această alegere în mod conştient şi voluntar, se leapădă şi de credinţa creştină.

CE E DE FĂCUT

Nu acceptaţi cardul. Trimiteţi-l înapoi de unde l-aţi primit, fără să-l activaţi la medicul de familie. Statul este obligat să ofere asigurare medicală tuturor celor care au plătit cota parte din salariul lor pentru acest serviciu. Cereţi adeverinţa normală de asigurare de sănătate, non-electronică.

FOARTE IMPORTANT:

Părintele Justin Pârvu NICIODATĂ nu a binecuvântat acceptarea nici unui act electronic. Nici în cei 20 de ani de propovăduire împotriva actelor electronice, nici pe patul de moarte, nici testamentar, niciodată Părintele nu a aprobat primirea actelor electronice, deoarece acestea reprezintă renunţarea la integritatea credinţei creştin-ortodoxe.