Apăraţi Familia – temelia vieţii!

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi prin eforturile Coaliţiei pentru Familie, în data de 25 Noiembrie 2015 a fost publicată în Monitorul Oficial o iniţiativă legislativă de revizuire a Constituţiei, o iniţiativă imperativă, absolut necesară pentru apărarea spiritualităţii morale şi a continuităţii biologice a Neamului şi a Ţării.

Iniţiativă legislativă
Lege de revizuire a Constituţiei României

Articol unic. – Articolul 48 alin. (1) din Constituţia României, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică şi va avea următorul cuprins:

“Articolul 48

Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

Pentru ca revizuirea constituțională să aibă succes, inițiatorii trebuie să strângă minim 500.000 de semnături, în termen de 6 luni, de la cetățeni cu drept de vot, împărțiți în minim jumătate din județele țării, cel puțin 20.000 de semnături de fiecare județ. Depunerea dosarului și a semnăturilor la Parlament trebuie făcută până pe 24 mai 2016.

Facem un apel către toţi creştinii din ţară să sprijine iniţiativa acestei coaliţii, semnînd petiţia:

http://coalitiapentrufamilie.ro/sustine-coalitia-pentru-familie/

 

Foto: Cezar Machidon