Din nou despre măcelărirea poporului român

Supusă unui tir al măsurilor legislative fără-de-lege, România îşi consolidează fără încetare statutul de hinterland. Cîteva exemple:

  • cetăţenii ajunşi în spitale pot deveni simple cadavre ambulante sub semnătura a doi anestezişti, printr-o hotărîre ministerială;
  • nici măcar în spital nu poţi ajunge fără un card de sănătate cu totul inutil (sistemul electronic integrat deţine deja toate datele necesare şi el a funcţionat perfect fără carduri de sănătate);
  • distrugerea programatică a economiei naţionale arată întreaga Românie ca pe un paşalîc al unui sultan nenumit, iar pe români ca pe nişte sclavi de care te poţi debarasa trimiţîndu-i în ţări care au mai mare nevoie de inteligenţa, creativitatea şi jertfelnicia lor decît statul “român”;
  • mulţimea fără de număr a măsurilor legislative anti-creştine şi anti-româneşti (care nu ajung cunoscute românilor decît arareori, şi aproape întotdeauna cînd respecţi legile, ca să descoperi mai apoi că este ai călcat unele despre care nu ai ştiut);
  • imposibilitatea practică de a controla sau amenda în vreun fel abuzurile săvîrşite de societatea anonimă intitulată “statul român”;
  • hotărîrea de a construi cea mai mare şcoală islamică din Europa în centrul unei capitale ce actualmente găzduieşte abia cu puţin peste numărul preconizat de studenţi musulmani al madrasei;
  • interzicerea memoriei sfinţilor închisorilor şi eroilor istoriei recente;

Dincolo de tragica istorie din ultimii 25 de ani a unui popor care a ales să moară pentru credinţă, demnitate şi libertate în luptă cu un sistem satanic, românii de azi descoperă în fiecare zi cum un alt sistem perfid şi pervers îşi perfecţionează zilnic pîrghiile funcţionale în dauna propriilor cetăţeni. Comentariul făcut de mănăstirea noastră pe marginea criminalei hotărîri ministeriale care transformă cetăţenii în cadavre purtătoare de piese de schimb a fost lovit de un adevărat baraj de artilerie al presei anti-creştine şi anti-româneşti, un asalt de cuvinte şi idei jignitoare la adresa vorbitorilor limbii române.

Dar mulţumim lui Dumnezeu şi pentru aceasta! Părintele nostru duhovnic, Arhimandritul Justin Pârvu, ne-a învăţat că dacă sîntem ocărîţi şi prigoniţi pe nedrept căpătăm iertarea păcatelor şi multă plată de la Dumnezeu. Sigur, celor ce ignoră şi urăsc verticala şi verticalitatea acestui popor creştin li se va părea că reacţionăm prosteşte. Din păcate pentru ei, nu îşi cunosc nici măcar propria istorie, darămite pe a poporului român creştin ortodox!… Dacă ar cunoaşte-o, ar şti că din vreme în vreme, cînd înaintaşii lor, prigonitorii Bisericii, s-au îndrăcit împotriva ei, Însuşi Mîntuitorul Hristos Şi-a arătat puterea şi purtarea de grijă: De la de la împăratul Nero care a dat foc cetăţii care începuse să se boteze în numele lui Hristos şi de la Iulian Apostatul (care în faţa evidenţei morţii care îl cuprindea i-a strigat Mîntuitorului Iisus Hristos “M-ai învins, Galileene!”) pînă la artizanii aşa-zisei “reeducări” comuniste (numele de cod al satanizării unei întregi generaţii de creştini şi patrioţi), prigonitorii Bisericii au sfîrşit prin a se îndrăci şi a muri sub cumplita posedare ce i-a stăpînit şi cu care au plecat în veşnicie. Pentru ei nu poţi avea decît o nesfîrşită milă, la gîndul că şi-au ales singuri soarta unor Ana şi Kaiafa, Pilat din Pont ori Iuda Iscarioteanul. Românii, ucenicii lui Hristos, rămîn răstigniţi pe Crucea Domnului, trăind astfel cu bucurie nădejdea sensului jertfei de o viaţă. Aceasta nu este vreun defetism “mioritic”, ci jertfă hristică asumată. UN POPOR ATÂTA EXISTĂ, CÂT TRĂIEŞTE EVANGHELIA, a spus părintele nostru duhovnic.

Revenind la problema măcelăririi poporului român şi a cadrului legal prin care aceasta are loc chiar astăzi (foarte interesant şi grotesc în acelaşi timp: existenţa fizică a românilor este garantată de constituţie şi anulată de un ordin ministerial, care nu poate suferi modificări, pentru că nu există cadrul legal care să permită aceasta; pe scurt: în România un ordin ministerial e mai puternic decît însăşi constituţia statului!), salutăm apariţia unui articol dedicat efectelor sinistrului Ordin al Ministerului Sănătăţii cu numărul 1170 din 22 octombrie 2014:

Se pregătește un nou tun al DNA! MAFIA Transpalnturilor pentru VIP: Nume grele vizate

DNA se pregătește să dea un nou tun mafiei! De data aceasta, situația este și mai revoltătoare decât în alte dăți pentru că este vorba despre mafia transplanturilor. Una în care cei bogați sunt favorizați. Înfiorător și revoltător pentru că un ficat a ajuns să coste 50.000 de euro în această mafie criminală.

Exista mai multe rapoarte informative care indica, bazandu-se pe depozitiile fara echivoc chiar ale unor oameni din sistem, un interesant fenomen de „clonare” a autoritatii oficiale din domeniu, Agentia Nationala de Transplant. Practic, este vorba despre existenta unei „liste scurte”, formata din politicieni, VIP-uri si miliardari, care ar beneficia cu prioritate – si contracost, bineinteles! – de gasirea unui donator compatibil.

Aparitia unui asemenea caz socant pe masa structurilor secrete se datoreaza  informatiilor intrate in posesia ofiterilor acoperiti chiar de catre oameni cu functii de conducere in sistemul sanitar, dar nu numai… Oameni grei ca Sorin Oprescu sau Raed Arafat sunt in vizorul altor anchete privind posibile nereguli din sistemul sanitar.

În paralel cu lista oficiala, suspiciunile vizeaza existenta unei „agende secrete” formate din potentati ai zilei sau rude apropiate ale acestora, care au posibilitatea sa apeleze la recunoscutele „eminente cenusii” ale sistemului sanitar. Cu marea rugaminte de a fi anuntati „cu o clipa inainte” de introducerea in baza de date oficiale a aparitiei unui donator compatibil.

Conform surselor care au pus pe jar serviciile secrete, s-au inregistrat mai multe cazuri in care personalul aflat in misiune pentru prelevarea si transportul unor organe a trebuit sa astepte sau chiar sa faca drumul inapoi, dupa ce s-ar fi luat hotararea ca posibilul donator sa mai fie inca tinut in viata la aparate. Iar varianta de lucru a anchetatorilor in acest caz se refera la posibilitatea ca, in acest timp, cei aflati in spatele „clonei” Agentiei Nationale de Transplant sa fi cautat „beneficiari” donatori de pe „lista scurta” a VIP-urilor.

În itele acestei afaceri ar fi intrat deja si mai multi politcieni, care ar fi apelat la „clona” ANT pentru ei insisi sau pentru diversi apropiati, scrie ziarul Național. Pretul unui singur ficat sanatos ar ajunge si la 50.000 de euro, cu tot cu costul „manoperei”, ce-i drept. Numai ca, deocamdata cel putin, este vorba doar despre niste cercetari prealabile si este greu de spus cand si daca va mai izbucni vreodata ceea ce s-ar putea dovedi, daca informatiile se adeversc, drept „ancheta mileniului”. Mai ales ca, in domeniul sanitar, alte anchete mult mai avansate, care privesc de exemplu implicarea lui Raed Arafat in dosarul „Ambulanta” si a lui Sorin Oprescu in alimentarea spitalelor bucurestene cu consumabile medicale, nu reusesc sa treaca inca la nivelul urmator. Dar si daca „minunea” se intampla, de-abia atunci s-ar putea vedea ca averile stranse de medicii oncologi din filiera destructurata recent de catre DNA sunt „pistol cu apa” fata de cele ale colegilor care lucreaza in secret pentru misterioasa Agentie Nationala de Transplant pentru politicieni si VIP-uri.

Cristi Şelaru, redactor al paginii Ştiri pe surse